Als jij VN-ambassadeur bent of wilt worden, kan je je aanmelden voor de cursus “De VN-ambassadeur vertelt”. Daarin leer je samen met collega ambassadeurs hoe je jouw boodschap beter kunt overbrengen. Gedurende twee middagen gaat het over hoe jij het beste kunt vertellen over het VN-verdrag. Let op: Je kennis van het verdrag vergroten is niet het doel! De cursus staat nu gepland op de volgende plaatsen:

·         Sittard, 11 en 25 september bij Huis voor de Zorg

·         Groningen, 5 en 19 oktober bij Zorgbelang Groningen

·         Arnhem, 21 september en 6 oktober bij Zorgbelang Gelderland

Door te klikken op jouw voorkeurslocatie kan je je rechtstreeks aanmelden bij de Academie van PGOsupport.

PGOsupport heeft deze cursus samen met ons, collega VN-ambassadeurs Andrea Naphegyi en Hendrik Jan Menninga, gemaakt. De cursus is gratis voor VN-ambassadeurs. We hebben de cursus zelf proefgedraaid voor de vakantie. Wij bevelen hem van harte bij jullie aan! 

Ook bij jou in de buurt kan een cursus gepland worden vanaf november als er 12 deelnemers zijn. Laat ons weten als je hier het initiatief voor wilt nemen. Collega’s in Zeeland en Brabant zijn al bezig. Deze cursussen staan nog niet aangekondigd bij PGOsupport. Maar je kunt je bij de organisatoren wel al vast aanmelden:

·         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

·         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

foto van Andrea Naphegyifoto van Hendrik Jan Menninga